• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

ONZE PARTNERS

Partner worden? Neem contact voor de mogelijkheden.


Wij werken graag samen!

Marks & Chelsea Groep is de overkoepeling van onze gezamenlijke bedrijven.

De onderlinge samenwerking tussen Mark & Chelsea SchildersbedrijfMarks & Chelsea Interieur Design en Marks & Chelsea Technisch Advies is er voor uw complete ontzorging.

Wij werken graag samen met kwalitatieve leveranciers en toegespitste bedrijven op het gebied van wonen en werken, die net als wij, voor onze opdrachtgever het beste willen adviseren en leveren!

Prettig om kort te schakelen, want alle partners willen zo kordaat, correct en kwalitatief hoogstaande en, Maar ook met bijvoorbeeld bloemisten, creatieve stukadoors, kunstenaars e.d. Alles om van uw huis een thuis te maken. Of uw bedrijfsruimte de sfeer te geven die past bij wat u wil uitstralen. 

Bent of kent u iemand die actief is op het gebied van woninginrichting, woonaccessoires, kunst voor thuis, op kantoor of in een publieke ruimte? Iemand die thuis is in het leveren van het juiste groen, of anderzijds actief is op het gebied van inrichting? Meld u aan via het aanmeldformulier. Wanneer wij interesse hebben nemen wij graag contact met u op om uw gegevens op te nemen in ons bestand.

 

Marks & Chelsea Groep

 

Volgt u ons al?