• darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg
  • darkblurbg

Marks & Chelsea Schilderwerken

Duurzaam schilderwerk

Marks & Chelsea B.V. staat achter haar kwaliteit en straalt dit uit door:

  • Kwalitatief hoogwaardige producten te gebruiken
  • Passend advies te geven voor verschillende projecten
  • Door goede bouwkundige kennis aan boord te hebben
  • Door altijd te werken met verftechnische adviezen
  • En vanwege een goed werkend garantie systeem

Door onze ervaring in verschillende segmenten hebben wij de juiste kennis aan boord om iedereen goed te informeren over het best werkende verfsysteem voor de ondergrond en de situatie.

Dus als het u aanspreekt om met een bedrijf te werken wat echt denkt aan uw behoeftes en eisen als klant zijnde dan zijn wij de perfecte keus voor u.

Marks & Chelsea Interieur Design

Wij luisteren, ontwerpen, adviseren en creëren 

Op zoek naar interieuradvies, welke indeling het beste past en/of de gehele realisatie? Marks & Chelsea Interieur Design kan je daarbij helpen!

Wij luisteren goed naar de wensen en komen met een moodboard met een plattegrond en indeling. We starten altijd met een uitgebreid intakegesprek waar alle wensen aan bod komen. 

Marks & Chelsea Interieur Design adviseert over de indeling, het kleurgebruik en verzorgt de inrichting van woningen, kantoren, wachtruimtes, restaurants en andere bedrijven. Wij luisteren, ontwerpen, creëren en jij geniet!

Marks & Chelsea Technisch Advies

Wij adviseren en realiseren

Ook voor de juiste invulling van al uw bouwkundige technische wensen zijn wij voor u de juiste partij.

De vertaling van u wensen en onze adviezen vormen de leidraad naar een degelijk, betrouwbaar advies.

Wij werken samen met diverse kwalitatieve partners die op ieder gewenst gebied de juiste adviezen kunnen geven.

Aan de hand van deze adviezen stellen wij een integraal technisch advies op, inclusief een plan van aanpak, benodigde tekeningen en moodboards,tijdspanne en kostenindicatie.
Voor u slechts één aanspreekpunt die het gehele project voor u kan begeleiden  er voor zorgdragen dat het plan van aanpak ook gerealiseerd wordt zoals u mag verwachten!

Marks & Chelsea Groep

Marks & Chelsea Groep is ontstaan in 2020. Vanuit de gedachte om als één georganiseerde organisatie, één aanspreekpunt onze klanten nog meer en uitgebreider van dienst te zijn.

Vanuit onze bedrijven Marks & Chelsea Schilderwerken,  Marks & Chelsea Interieurdesign en Marks & Chelsea Technisch Advies kunnen wij u op ieder vraagstuk rondom uw woning adviseren en  van dienst zijn.

Door deze bundeling van bedrijven is Marks & Chelsea Groep een goede, kwalitatieve combinatie tussen kennis, kunde en ervaring, waar opdrachtgevers de echte meerwaarde uit kunnen halen!

Neem gerust contact met ons op!

Voor een complete ontzorging op het gebied van kleur, interieurdesign voor binnen én buiten van uw woning of kantoor.